osratectoppict2osratectoppict
ALKUUN

Osratec Industrial

tarjoaa kalustetehtaille, sisustussuunnittelijoille ja arkkitehdeille kalusteiden rakenteiden suunnittelu ja testauspalvelua sekä prototyyppien ja piensarjojen valmistusta. Osratecin työtilat sijaitsevat Maskun kunnassa 15 minuutin matkan päässä Turun keskustasta. Toimipaikastamme on hyvät kulkuyhteydet valtatie 8 kautta koko suomeen.

Työtiloissamme olemme panostaneet laajaan konekantaan ja pystymmekin tarjoamaan kattavat mahdollisuudet puun, metallin ja muovin työstämiseen. Tarvittaessa teetämme alihankkijoillamme osat joiden valmistukseen oma konekantamme ei sovi.

Osratecin ideana on tehdä asiakkaan prototyyppien valmistuksesta mahdollisimman helppoa tarjoamalla eri materiaalien työstöpalvelut ja proton kokoamispalvelu samasta paikasta. Näin asiakkaan ei tarvitse hankkia osia metalli, puu ja muoviosien valmistajilta erikseen jolloin myös pienet muutokset osiin saa tehtyä helposti. Autamme asiakkaitamme tarvittaessa myös prototyyppien testausjärjestelyissä ja testaukseen tarvittavien laitteiden rakentamisessa. Ota yhteyttä niin ratkaistaan prototyyppisi valmistus jo tänään.

Klikkaa doublearrow
oheisen gallerian kuvia, niin näet ne suurempina!

Puhelin 040 5965844 orangeline e-mail: ossi.rahivaara(at)osratec.com orangeline